O MANA DE AJUTOR PENTRU MEDIU, CETATENII SI ANIMALELE DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

6.PROTECȚIA MEDIULUI/ANIMALELOR

Înapoi la lista de proiecte
Proiect eligibil
Motivarea comisiei: ELIGIBIL, in limita bugetului maxim

Consultarea comunității

In cadrul centrului s-a facut o analiza privind chestionarea a peste 3000 de donatori care isi doresc implementarea acestui proiect


Durata proiectului

12 luni


Beneficiarii proiectului

Toti cetatenii Municipiului Bucuresti si DGASMB


Inițiatorul proiectului

F C


Mod implicare

Intreaga echipa a asociatiei cat si viitori colaboratori vor face parte din persoanele care urmeaza sa ridice, sorteze, ingienizeze si sa distribuie obiectele catre persoanele nevoiase, DGASMB si centrele de adoptia animale, astfel reducem cantitate de deseuri abandonate pe strada si ajutam mediul inconjurator si sanatatea cetatenilor.


Utilitatea proiectului

Bucurestiul este orasul contrastelor, exista persoane nevoiase si persoane cu venituri mari. In acelasi timp gasim peste tot produse abandonate de oameni in speranta ca se vor gasii persoane ce au nevoie de ele. Acest proiect are scopul de a ridica produsele de la donatori produsele, sa le sorteze, igienizeze si sa le distribuie catre persoanele nevoiase, centrele de adoptie animalele, astfel reducem cantitatea de deseuri, scadem consumul de resurse naturale, scadem costurile de la bugetul PMB dar mai ales ajutam mediul inconjurator.


Acțiuni necesare pentru implementare

a)Acţiunea 1 Crearea unui mecanism de ridicare a obiectelor ce pot fi reutilizate de la beneficiari b)Acţiunea 2 Promovarea conceptului de economie circulara c)Acţiunea 3 Dezvoltarea conceptului actual sub forma de hub de economie circulara care sa fie introdus intr-un sistem de promovare a unor bune practice.


Costul total

450000 LEI (inclusiv TVA)


Amplasamentul proiectului

Acest proiect se adreseaza tuturor cetateniilor din Municipiul Bucuresti indiferent de zona


Localizare (galerie foto) Alte fișiere (pdf/word)