CALISTHENICS - SPORT IN AER LIBER, BARE DE TRACȚIUNI PROFESIONALE ȘI MODERNE PENTRU SPORTUL DE MASĂ

7.SPORT

Înapoi la lista de proiecte
Proiect eligibil
Motivarea comisiei: ELIGIBIL, in limita bugetului maxim

Consultarea comunității

Au fost implicate grupurile atât online (Facebook, whatsapp), cât și offline de practicanți ai acestui sport. Totodată, a fost discutat și promovat proiectul în comunitățile locale.


Durata proiectului

3 luni


Beneficiarii proiectului

Cetățeni dornici să facă sport în aer liber cu vârste cuprinse intre 16 și 45 + ani


Inițiatorul proiectului

D M


Mod implicare

Promovarea continuă a proiectului în comunitate, creșterea gradului de informare cu privire la beneficiile acestui sport. Implicarea activă a comunității, în creștere, de practicanți de calisthenics.


Utilitatea proiectului

Succesul proiectului inițiat în 2017 tot de cetățeni și pus în aplicare de primăria sectorului 4 în zona Brâncoveanu (plaja ecologica) dovedește necesitatea creării de noi locații pentru practicanții acestui sport. În contextul creșterii ratei sedentarismului în rândul tinerilor este important să creăm infrastuctura necesară pentru a face sport în aer liber. Totodată, luând în considerare condițiile pandemice, sportul în aer liber oferă un plus de siguranță pentru practicanți. Aceste aparate sunt mult mai utile și eficiente decât aparatele de fitness. Oferă acces liber, gratuit, nelimitat, la un mod sănătos și activ de viață.


Acțiuni necesare pentru implementare

a) Aprobarea finanțării de către Primăria Municipiului București b) Aprobarea amenajării terenului de către administratorul parcului, ALPAB c) Consultarea ofertelor c) Execuția lucrărilor de amenajare


Costul total

190000 LEI (inclusiv TVA)


Localizare (galerie foto) Alte fișiere (pdf/word)