STATIE DE INCARCARE VEHICULE ELECTRICE SI STATIE MOBILA

6.PROTECȚIA MEDIULUI/ANIMALELOR

Înapoi la lista de proiecte
Proiect eligibil
Motivarea comisiei: ELIGIBIL, in limita bugetului maxim

Consultarea comunității

1. Consultarea persoanelor-sursã, respectiv posesorii de vehicule electrice din Bucuresti; 2. Desfasurarea de vizite, întîlniri, dilaloguri, discutii, etc cu posesorii de vehicule electrice din Bucuresti, 3.Organizarea de intruniri si discutii in mediul on-line cu posesorii de vehicule electrice din Bucuresti.


Durata proiectului

6-12 luni


Beneficiarii proiectului

Cetatenii municipiului Bucuresti, detinatori de vehicule electrice, Service Ciclop, Mun. Bucuresti.


Inițiatorul proiectului

G N


Mod implicare

Implicare activa prin achizitionarea, montarea, punerea in functiune a statiei de incarcare vehicule electrice. Desfasurarea unui program de membrii-proprietarii de vehicule electrice. Promovare in mediul on-line.


Utilitatea proiectului

1.Stimularea cetatenilor municipiului Bucuresti pentru cumpărarea de vehicule electrice inclusiv pentru consumatorii cu venituri mici și moderate; 2.Cesterea numarului de vehicule electrice are ca efect reducerea emisiilor de gaze cu aproximativ 60% in Bucuresti; 3. Cesterea numarului de vehicule electrice are ca efect reducerea zgomotului urban.


Acțiuni necesare pentru implementare

a) Acţiunea 1 Alocarea unui spatiu, proprietatea Municipiului Bucuresti, dat in folosinta catre SC Service Ciclop SA in sector 4, sos. Giurgiului nr. 260, b) Acţiunea 2 Autorizarea statiei de incarcare vehicule electrice, c) Acţiunea 3 Promovarea proiectul pe site-ul Primariei Capitalei. d) Actiunea 4 Creșterea stimulentelor pentru consumatorii cu venituri mici și moderate pentru a cumpăra vehicule electrice noi.


Costul total

500.000 LEI (inclusiv TVA)


Amplasamentul proiectului

Sector 4, Sos. Giurgiului nr. 260 in incinta Service Ciclop SA, entitate subordonata Municipiului Bucuresti.


Localizare (galerie foto)
Alte fișiere (pdf/word)