PISTA ALERGARE DE TARTAN IN PARCUL CIRCULUI

7.SPORT

Înapoi la lista de proiecte
Proiect eligibil
Motivarea comisiei: ELIGIBIL, in limita bugetului maxim

Consultarea comunității

Acest proiect a mai fost votat si sustinut de comunitatea alergatorilor din Bucuresti in anul 2017 iesind pe locul 3 cu peste 400 de voturi. Acesta a fost sustinut atat in presa, cat si pe retelele de socializare unde a beneficiat de o si mai mare sustinere in cadrul comunitatilor de alergatori si a celor care promoveaza practicarea sporturilor in aer liber si a unui stil de viata sanatos.


Durata proiectului

6 luni


Beneficiarii proiectului

Oamenii care alearga in parc


Inițiatorul proiectului

T V


Mod implicare

Sunt disponibil sa particip de la faza de proiectare pana la faza de executie, cu idei, calcul, detalii de proiect si chiar cu munca voluntara.


Utilitatea proiectului

Este un proiect cu impact mare pentru atletism ca sport de masa. Realizarea unei piste publice (gratuite) de alergare in aer liber din tartan, de 1 culoar, in parcul Circului in lungime de 1km pentru a atenua probleme articulare, musculare, osoase (tibia tare - datorita asfaltului) dar si pentru o senzație mult mai relaxata si plăcută atunci cand alergi pe un astfel de material sintetic. De asemenea elimina disconfortul de a alerga printre pietonii care merg prin parc. Acest lucru l-am vazut la Budapesta pe insula Margareta si o multime de oameni practicau acest sport acolo (vedeti in link pista de 5 km de pe insula Margareta https://www.youtube.com/watch?v=LfMbe7BCwq4) dar si in multe alte orase din Europa. Prin popularizarea acestui sport facem ca Bucurestiul sa devina un pic mai prietenos cu sportivii amatori. Va avea de asemenea un impact pozitiv pe termen lung asupra sanatatii oamenilor.


Acțiuni necesare pentru implementare

Studiu proiectare, Caiet de sarcini, Licitare, Constructie efectiva


Costul total

150000 LEI (inclusiv TVA)


Amplasamentul proiectului

Parcul Circului din Bucuresti sectorul 2


Localizare (galerie foto) Alte fișiere (pdf/word)